Comipems 2024 Call (2024)

Comipems 2024 -allokaatiokutsu

Jos aiot päästä johonkin lukioon jajulkiset lukiot CDMX:ssä ja pääkaupunkiseudulla, sinun on osallistuttavaComipemsin kutsu vuodelle 2024. Seuraavaksi selitämmeaskel askeleeltaMitä sinun pitäisi tehdä saavuttaaksesi sen?

Milloin Comipemsin vuoden 2024 kutsu julkaistaan?

vaikkakinComipemsin viralliset päivämäärät 2024ei ole vielä julkaistu, jaamme kanssasi aalustava prosessikalenteritärkeämpi. Näin ollen sinulla on mahdollisuus saada käsitysmilloin tentit ovatja miten järjestät omasiopiskeluaikataulu:

Convocatoria Comipems 2024 (1)Muista, ettäpääsykokeen opetusohjelmaSe on erittäin laaja, koska se kattaakaikki aiheetettä olet opiskellut lukiossa. Siksi älä odota, kunnesComipems kutsualoittaa opiskelut, mutta se onOn suositeltavaa mennä eteenpäin.

Etkö vieläkään ole varma, millainen tentti on?millaisia ​​kysymyksiä se sisältää? Joten aloita tekemälläIlmainen Unitips-diagnostiikka! Vastaamalla siihen pystytlöydä akateeminen tasosija tutustu reagenssien rakenteeseen.

Convocatoria Comipems 2024 (2)

Mistä ennakkoilmoittautua Comipemsiin?

Aloita koko prosessiComipemsin ennakkoilmoittautuminen, sinun on rekisteröidyttäväkilpailun virallinen sivusto. Löydät suoran linkin alta.

Ilmoittaudu ennakkoon Comipems-kilpailuun tästä. Linkki on edelleen EI KÄYTÖSSÄ.

Ennen tämän vaiheen suorittamista suosittelemme, ettäLue huolellisestisekä viralliset ohjeet että tämä blogiyhdessä vanhempiesi tai aikuisen kanssajoka voi auttaa sinua ratkaisemaan epäilyksesi. Seuraa Unitipsia kaikissasosiaaliset verkostottietäämilloin prosessi alkaa.

Comipemsin rekisteröintivaiheet vuodelle 2024

Olla osalukion sijoituskilpailu 2024 alkaen, se on välttämätöntänoudata kaikkia vaiheitaprosessista. Tästä osiosta löydät ayhteenveto jokaisesta, mutta on tärkeää, että tarkistatkaikki Comipemsin dokumentaatiopoistaaksesi epäilyksesi.

Vaihe

Mitä tarvitaan?

Netissä ennakkoilmoittautuminen

Sähköposti, CURP, yläkoulun nimi ja CCT. Yläasteen todistus (vain valmistuneet).

Kokeen maksu

Noin $ 400 MXN

Rekisteröinnin vahvistus

Luettelo vaihtoehdoista, ennakkoilmoittautumislomake ja maksutositteet. Se voidaan tehdä henkilökohtaisesti tai verkossa

Tenttihakemus

Todistustodistus, kynä, pyyhekumi ja teroitin

Tulokset kuuleminen

CURP ja todistustodistus

Olla varmaota CURP, sähköposti ja Work Center Code (CCT) ennen kuin aloitatComipemsin ennakkoilmoittautuminen. Jos et tunne CCT:tä,tarkista se raporttikortistasitai mene koulusi viranomaisiin.

Samalla sesuoritat kilpailun vaiheet, on erittäin tärkeää, että aloitat opiskelunvarmistaa hyvät pisteetkokeessasi. Rekisteröidy alla olevasta linkistä ja käytäkurssi Comipems-kokeeseenyksiköistä ja tuntea heidändynaamisia ja tehokkaita resursseja.

Convocatoria Comipems 2024 (3)

1. Folion ja sähköpostin luominen

Hänonline-rekisteröinti Comipemsiintehdään suoraan virallisella verkkosivustollalukion kilpailu2024. Tätä varten tarvitset henkilötietosi ja toimi seuraavasti:

  1. Luo Comipems-sähköposti. Luot tämän sähköpostinsuoraan Comipemsin sivustollakoko nimesi ja syntymäaikasi kanssa. Kirjoita ja tallenna heidän antamansa tiedot.
  2. Hanki ennakkorekisteröintifolio. Kirjoita Comipemsin sähköposti ja täytä tarvittavat kentät. Tässä vaiheessa tarvitaan Work Center Key -avain.

Pidä hyvää huolta tiedoistasisähköposti, folio ja salasana, koska näitä tietoja tarvitaan koko ajanComipems-kilpailuja se on helpompaa kuinsuorittaa jokainen vaihetietojesi kanssa.

2. Online ennakkoilmoittautuminen

tehdäksesi sinunComipemsin ennakkoilmoittautuminen verkossa, sinun on siirryttävä verkkosivustolle uudelleen jasuorittaa kuusi vaihetta. Jos mahdollista, pyydä äitiäsi tai isääsi auttamaan sinuavälttää virheitä.

  1. Hakijan tiedot. Kirjoita osoitteesi ja lisää ahenkilökohtainen sähköposti ja yhteystiedotvanhemmalta tai huoltajaltasi.Jos olet valmistunut, sinun on myös ladattava omalukion todistus PDF-muodossa.
  2. Valitse viitattu maksu. Täällä sinun on tulostettavamaksumääräys $400 MXN. Tiedostostasi näkyy, mitkä pankit voivat tehdä niin.
  3. Yleinen tietotutkimus.Tämä on kysely, joka koskee tietojasi, lukion tietojasi ja opiskelutottumuksiasi.
  4. Koulutusvaihtoehdot. Sinulla on mahdollisuusvalitse enintään 20 vaihtoehtoajotka ovat osa tätä prosessia.
  5. Valitse tietuetyyppi. Voit tehdä sen verkossa tai henkilökohtaisesti.
  6. Integroi sähköinen tiedosto. Comipemsin on hyväksyttävä digitoidut asiakirjasi.

3. Rekisteröinnin vahvistus

Kun suoritat edelliset vaiheet, sinun on tehtäväVahvistat rekisteröinninkumman tavan valitsetkinverkossa tai henkilökohtaisesti. Jos päätät jälkimmäisen, tarkistaComipemsin rekisteröintikalenteri, suorittaa toimenpiteesi etunimesi mukaan.

Tässä keskustassaHe ottavat valokuvasi ja hyväksyvät kaikki asiakirjasi, sen lisäksi, että onantaa opinto-oppaasi. Sinulle annetaan myös omasitodiste-lupakirja, missäpäivämäärä, aika ja paikkamissä suoritat kokeen.

4. Kokeen soveltaminen

HänComipemsin koe Se tehdään henkilökohtaisestikuittitodistuksessasi mainittuna päivänä.Mitään muutoksia ei ole mahdollista tehdä, joten järjestä kalenterisi niin, että olet ajoissahakupäivä.

5. Tulosten julkaiseminen

LosComipemsin tuloksetjulkaistaan ​​sisälläSähköinen tuloslehtivirallisella kilpailusivustollaalkaen klo 12.00.. Hakijat voivat ladata omansayksilöllinen tuloskäyttämällä CURP:täsi ja folioasi.

Comipems-kilpailuun osallistuvat koulut

Hänluettelo Comipemsin koulutusvaihtoehdoistaSe koostuuyli 400 kouluaMexico Cityssä ja Meksikon osavaltion 22 kunnassa, mukaan lukienteknologiset, yleiset ja tekniset ylioppilastutkinnot. Sinulla on mahdollisuusvalita enintään 20 koulua.

Vaikka ei ole pakollista valita atietty määrä vaihtoehtoja, on suositeltavaa noudattaa näitä vinkkejä:

  • Valitse vähintään kymmenen koulua. Tämä takaa sinulle paikan valitsemassasi lukiossahanki CDO. Voit etsiä kouluja lähellä kotiasi taitarjota tekninen vaihtoehtomiellyttävästäsi.
  • Ole varovainen vaativien valmisteiden kanssa. On olemassa lukioita, varsinkin niitäHe kuuluvat UNAM:iin ja Poliin, jonka monet hakijat saavat vuosittain.Valitse vain kolme tai neljänäistä vaihtoehdoista.
  • Tilaa ne suurimmasta pienimpään. Tilaa omasi neljännestä paikasta alkaenvaihtoehtoja korkeimmasta pienimpäänmääräComipemsin menestystä.
  • Varmista, että sinulla on vähimmäiskeskiarvo. Sekä UNAM- ja IPN-lukiot että UAEMexin Texcocon kampus,He vaativat vähimmäiskeskiarvoa 7,0. Jos et tavoita sitä, sulje ne pois luettelostasi.

Keskustele vanhempiesi kanssamitkä voisivat olla parempia vaihtoehtoja, mitä etuja kukin laitos tarjoaa sinulle ja mitkä ovat kiinnostuksesi mukaisia.Yksikään koulu ei ole toista parempaa, mutta jokainen pyrkijäon erilaisia ​​tavoitteita.

Comipemsin verkkokurssi 2024

Näiden tietojen avulla olet valmis osallistumaanComipemsin kutsu vuodelle 2024. Nyt sinun on vain keskityttävä valmistautumaan hyvin saadaksesikorkein pistemäärämahdollista ja näin varmistat omasiilmoittautuminen Comipemsin lukioonmieltymyksesi mukaan.

Hänkoe koostuu 128 kysymyksestäja kymmenen aihetta, joten yksi haasteistasi onlöytää tarpeeksi aikaaopiskella jokaista näistä aiheista. Sen lisäksi, että järjestät itsesi hyvin,hakutyökalutmiten pääsykurssit auttavat sinuakeskittyä aiheeseen.

Jos etsimäsi on kurssi, jonka avulla voitopiskella sinun aikoinasi, joka on hyvin organisoitu, mutta myös dynaaminen,Unitips on sinua varten. Vuonnaonline-alustallalöydät animoituja oppitunteja, triviaa, simulaattoreita jatehokkaampia resursseja. Aloita omallasiilmainen ensimmäinen luokkaSeuraavassa linkissä.

«Opiskele 2024 Comipems-kilpailuun Unitipsin kanssa ja lisää mahdollisuuksiasi pysyä haluamassasi lukiossa viisinkertaiseksi. Aloita ilmaiseksi tästä. »

Comipems 2024 Call (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 6000

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.